Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Food fortification for the correction of vitamin D deficiency(2023) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bortnichuk, Oleg; Riznyk, AnastasiiaFood fortification for the correction of vitamin D deficiency. Збагачення харчової продукції для корекції дефіциту вітаміну D.Документ Plant-based meat alternatives for culinary products of restaurant consumption(2023) Shcherbakova, Sofiia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Tsirulnikova, VitaThe article deals with f meat alternatives out of plant proteins of high nutrition and biological value for culinary products of restaurant establishments. У статті розглядаються альтернативи м’яса з рослинних білків високої харчової та біологічної цінності для кулінарної продукції закладів ресторанного господарства.