Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Food fortification for the correction of vitamin D deficiency
    (2023) Tsirulnikova, Vita; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Bortnichuk, Oleg; Riznyk, Anastasiia
    Food fortification for the correction of vitamin D deficiency. Збагачення харчової продукції для корекції дефіциту вітаміну D.
  • Ескіз
    Документ
    Plant-based meat alternatives for culinary products of restaurant consumption
    (2023) Shcherbakova, Sofiia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Tsirulnikova, Vita
    The article deals with f meat alternatives out of plant proteins of high nutrition and biological value for culinary products of restaurant establishments. У статті розглядаються альтернативи м’яса з рослинних білків високої харчової та біологічної цінності для кулінарної продукції закладів ресторанного господарства.