Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
16 результатів
Результати пошуку
Документ Моніторінг виробничих процесів виробництва десертів у ресторанних закладах(2021) Гойко, Ірина ЮріївнаПроведено моніторинг виробничих процесів виробництва сиркових десертів на основі кисломолочного сиру з використанням збагачувачів із ягідної сировини. Monitoring of production processes of production of cottage cheese desserts on the basis of sour-milk cheese with use of enrichments from berry raw materials is carried outДокумент Можливості інформаційної системи Cropio для моніторингу сільськогосподарських операцій(2018) Ступак, Ірина Ігорівна; Грибков, Сергій ВіталійовичРозглянуто матеріали щодо побудови та експлуатації інформаційних систем, задіяних у агропромисловому комплексі. Більш детально була досліджена система Cropio, призначена для супутникового моніторингу посівів полів. Materials on the construction and operation of information systems involved in the agro-industrial complex are considered. A more detailed study of the Cropio system, designed for satellite field field monitoring.Документ Моніторинг вмісту нітратів у харчових продуктах(2016) Дятлов, Дмитро Олегович; Ключко, Олександра Ігорівна; Біла, Галина МиколаївнаУ природі немає абсолютно чистих продуктів харчування. Нітрати у навколишньому середовищі можуть потрапляти різними шляхами. Від якості продуктів харчування залежить і якість нашого життя, тому щорічний моніторинг вмісту нітратів у продуктах харчування є важливим фактором якості нашого життя. In nature, there is absolutely clean food. Nitrates in the environment will be exposed in different ways. The quality of food depends on the quality of our lives as annual monitoring nitrates in food is an important factor in our quality of life.Документ Обґрунтування заходів щодо створення систем завчасного виявлення вибухонебезпечних ситуацій(2016) Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр ВасильовичУ роботі представлено комплекс заходів та засобів з найбільш ефективних факторів зниження ризиків виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру. А саме створення і запровадження нових інформаційних технологій контролю за критичними параметрами технологічних процесів на об’єктах з небезпечною діяльністю на основі широкого використання автоматизованих і комп’ютерних засобів відповідно до Концепції створення єдиної державної системи запобігання і реагування на аварії, катастрофи та інші надзвичайні ситуації. The work presents a range of measures and means the most effective factor in reducing the risks of emergency situation. Namely the creation and implementation of new information technology for the control of critical process parameters at sites with hazardous activities through extensive use of automated and computerized means according to the Concept creation of a unified state system of prevention and response to accidents, disasters and other emergencies.Документ Моніторинг екологічного стану ґрунтів(2015) Ющик, Андрій Вікторович; Костіков, Микола ПавловичУ дослідженні було розглянуто наявні веб-джерела інформації щодо екологічного стану ґрунтів на прикладі агрофірми Волочиськ-Агро, яка розташована у Хмельницькій області. The study examined existing web sources of information on the ecological condition of soils for example Volochysk agricultural company Agro, which is located in the Khmelnitsky region.Документ Tax risks monitoring(2014) Haishuk, Iryna; Хайшук, ІринаBusiness management is carried out under conditions of uncertainty, contradiction, negative effects of destabilizing factors and risks caused by them. Управління бізнесом здійснюється в умовах невизначеності, протиріч, негативних наслідків дестабілізуючих факторів та ризиків, викликаних ними. Управление бизнесом осуществляется в условиях неопределенности, противоречий, негативных последствий дестабилизирующих факторов и рисков, вызванных ими.Документ Технологічний моніторинг системи управління матеріальними потоками цукрового заводу(2015) Сич, Марина Анатоліївна; Кишенько, Василь ДмитровичДослідження часових рядів, які описують технологічний об’єкт, проводиться з метою автоматизації процесу виявлення подій та станів об’єкта. Запропоновано спосіб управління матеріальними потоками технологічного комплексу цукрового заводу що дозволяє значно підвищити техніко-економічні показники. Research of time series that describe the technological object conducted to automate the process of identifying events and of the object states. The way management of material flows of technological complex sugar refinery to significantly increase the technical and economic performance.Документ Технологічний моніторинг в системах управління складними технологічними об’єктами цукрового заводу(2015) Сич, Марина Анатоліївна; Кишенько, Василь ДмитровичСтратегії сценаріїв управління відділеннями цукрового заводу будуються на основі стратегії особи, що приймає рішення, в рамках повного циклу прийняття рішення. Системи когнітивного моделювання можна використовувати як частину системи підтримки прийняття рішень при безпосередньому управлінні виробництвом, або при прогнозуванні перебігу технологічних процесів цукрового заводу в рамках підсистеми технологічного моніторингу. Strategy of management scenarios branches sugar refinery built based on this strategy a person who makes a decision within the full cycle decision. Systems cognitive modeling can be used as part of a decision support system for the direct management of production, or in predicting the course of a sugar factory processes within the subsystem process monitoring.Документ Моніторинг нітратів у плодоовочевій продукції(2014) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена МиколаївнаВідомо, що 70-80% добової норми нітратів потрапляє в організм людини саме з овочевою продукцією. Незначні кількості нітратів потрапляють з фруктами, ягодами, молочними та м'ясними продуктами. Тому метою дослідження було визначення, аналіз та оцінка вмісту нітратів у рослинній продукції різних областей України. We know that 70-80% of the daily requirement of nitrate ingested it with vegetable products. Minor amounts of nitrates come from fruits, berries, dairy and meat products. The purpose of the study was to determine, analysis and evaluation of nitrate in vegetable products from different regions of Ukraine.Документ Інновації в транспортній логістиці(2014) Чернігевич, Галина Ігорівна; Струнін, Віктор ВолодимировичАналізуючи ситуацію, що склалась на даний час, можна виділити основні проблеми транспортної логістики в Україні, до яких належать якість транспортного обслуговування, зниження конкурентоздатності перевізників, складність складання маршрутів перевезення, недостатня інформаційна підтримка перевізників, недовантаження автомобілів. Analyzing the situation prevailing at the time, it is possible to identify the main problems of transport logistics in Ukraine, which include the quality of transport services, reducing the competitiveness of carriers, the complexity of drafting transportation routes, insufficient information support carriers underemployment cars.