Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Creation of a food chain to provide complete dietary nutrition(2023) Koretska, IrynaThe modern market of dietary food products is quite diverse and dynamic. New types of dishes and products appear every day, which differ in composition, taste and functional properties. An analysis of the market development trend, the modern assortment was carried out, and promising directions for the improvement of food products were proposed. Identify the most promising directions and determine possible ways of creating new ones or improving existing onesДокумент Удосконалення системи управління персоналом підприємства(2017) Федоренко, Альона Вікторівна; Кутас, Олена ОлександрівнаРозглянуто питання удосконалення системи управління персоналом підприємства. The issues of improvement of the personnel management system of the enterprise are considered.Документ Удосконалення процесу сушіння кореню селери(2016) Мурашко, Катерина Сергіївна; Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено дослідження з підвищення теплової ефективності процесу сушіння коріння селери з поліпшенням його якості та максимального збереження всіх біологічно цінних речовин. Research over is in-process brought from the increase of thermal efficiency of process of drying of root of celery with the improvement of his quality and maximal maintenance of all biologically valuable substances.Документ Удосконалення технології сушіння зелені петрушки(2016) Перець, Анастасія Олегівна; Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley.Документ Удосконалення технології спиртової бражки з використанням цукрового буряку(2015) Щербань, Василь; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій МихайловичВ світі цукровий буряк і тростину широко використовують для виробництва біоетанолу, який має високий вміст органічних сполук, які підвищують октанове число моторного палива та запобігають розшаруванню бензино-спиртових сумішей. До того ж його виробництво потребує на 20-30% менше енергоносіїв, ніж із зернової сировини. Метою роботи є удосконалення технології спиртової бражки з використанням цукрового буряку. In the world of sugar beets and cane are widely used for the production of bioethanol, which has a high content of organic compounds that increase the octane number motor fuel and prevent stratification of gasoline-alcohol mixtures. Moreover, its production requires 20-30% less energy than from grain raw materials. The aim is improving the technology of alcohol brew with the use of sugar beet.Документ Удосконалення технології ферментованих напоїв з використанням рису(2015) Мазуров, Сергій; Лавна, Марія Ігорівна; Карпюк, Інна Олександрівна; Нгуен Фіонг Донг; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПеред харчовою промисловістю, зокрема безалкогольною галуззю, дуже гостро стоїть проблема випуску натуральної продукції. Це зумовлено тим, що більшість безалкогольних напоїв готують в основному на основі штучних або ідентичних натуральним харчових добавок – ароматизаторів, барвників, підсолоджувачів. Такі напої мають спрощену технологію, підвищені терміни зберігання, проте біологічна й харчова цінність їх досить сумнівна. Альтернативою таким напоям є ферментовані безалкогольні напої. Before the food industry, in particular non-alcoholic industry is a very acute problem of the production of natural products. This is because most soft drinks are prepared mainly on the basis of artificial or natural identical food additives – flavors, colors, sweeteners. Such drinks have simplified technology, increased shelf life, but the biological and nutritional value of them is highly questionable. The alternative to such beverages are fermented non-alcoholic beverages.Документ Удосконалення технології медових ферментованих напоїв з використанням ефективних способів підготовки води(2015) Самойленко, Богдана; Чуприна, Наталія Вікторівна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичМедові напої – досі не відкритий сегмент в промисловому масштабі. Мед,як сировинна є чудовим джерелом біологічно-активних речовин. Тому отримані напої є не тільки смачними, але й мають оздоровчий ефект. Метою роботи є удосконалення технології медових ферментованих напоїв з використанням ефективних адсорбентів на стадії підготовки води. Honey drinks – still not open segment on an industrial scale. Honey,as raw is an excellent source of biologically-active substances. Therefore, the resulting drinks are not only delicious but also have healing effect. The aim is the improvement of the technology of honey fermented beverages using effective adsorbent in preparation of water.Документ Analysis of the current investment climate in Ukraine(2014) Trygub, Inna; Genyk, SvitlanaInternal resources of Ukraine finan cethenational economy in the proper amount is not enough. Today Ukraine has established the legal framework for investment activities. So, Ukraine needs new mechanisms for attracting foreign direct investment and a significant improvement of the investment climate.Документ Моделювання стабілізаційних систем для майонезних емульсій(2015) Бердашкова, Лілія Олександрівна; Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаМайонез є одним з найбільш популярних і значущих продуктів олієжирового комплексу України. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючі потреби населення щодо асортименту, калорійності, органолептичних показників, строків зберігання, наявності біологічно-активних добавок і та інше. Виробники майонезної продукції прагнуть постійно удосконалювати його технологію, використовувати перспективну сировину. Mayonnaise is one of the most popular and significant oil and fat products industry of Ukraine. In order to meet the growing needs of the population on the range, calorific value, organoleptic characteristics, terms of storage, the presence of biologically active additives and and more. Mayonnaise products manufacturers seek to constantly improve its technology to use advanced materials.