Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Подготовка воды для медовых ферментированных напитков(2015) Чуприна, Наталья Викторовна; Олейник, Светлана Ивановна; Прибыльский, Виталий Леонидович; Самченко, Ирина Анатолиевна; Горчинская, Юлия АлександровнаВ производстве напитков большое внимание уделяется использованию высококачественной воды и натурального сырья, пополняющих дефицит жизненно необходимых веществ в организме человека. Подготовка воды с использованием актививарованного угля и микропористых минералов позволяет интенсифицировать процесс брожения и придать оригинальные вкусо-ароматические свойства готовому медовому ферментированному напитку. In the production of beverages, much attention is paid to the use of high-quality water and natural raw materials, replenishing the deficiency of vital substances in the human body. Preparation of water using activated carbon and microporous minerals makes it possible to intensify the fermentation process and give the original flavor and aroma properties to the finished honey fermented beverage.Документ Дослідження впливу різних марок активованого вугілля на ефективність адсорбційного очищення води з підвищеним вмістом азотистих сполук для виробництва фасованих питних вод(2015) Остапенко, Валентина Василівна; Орленко, Віта МиколаївнаМетою нашої роботи було дослідити вплив різних марок активованого вугілля на ефективність адсорбційного очищення води з підвищеним вмістом азотистих сполук для виробництва фасованих питних вод. The aim of our study was to investigate the influence of different grades of activated carbon adsorption efficiency water treatment with high content of nitrogen compounds for the production of packaged drinking water.Документ Екструдоване активне вугілля для сорбційного очищення води для напоїв(2014) Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Коваленко, Олена ОлександрівнаНауково обґрунтовано актуальність застосування активного вугілля марки Norit ROW 0,8 SUPRA під час виробництва безалкогольної та лікеро-горілчаної продукції. Покращені фізико-хімічні та сорбційні характеристики досліджуваного активного вугілля дають змогу збільшити питомий об’єм підготовленої води на 15…30 %.Документ Удосконалення технології ферментованих напоїв з метою підвищення їх біологічної цінності(2014) Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна; Сінеок, Людмила; Чуприна, Наталія Вікторівна; Смолинська, НаталяРозроблено математичну модель процесу під час застосування різних типів заквасок та для приготування хлібного квасу рекомендовано сухі препарати МКБ Ацидолакт VIVO і Йогурт VIVO. Удосконалена технологія дозволяє забезпечити виробництво ферментованих напоїв загальнооздоровчого та лікувально-профілактичного напрямку, зокрема з вмістом живих культур мікроорганізмів та збагачених біологічно активними речовинами. The mathematical model of the process using different types of starter cultures for the preparation of bread kvass recommended dry preparations of lactic acid bacteria Acidolact VIVO , Yogurt VIVO. Advanced technology enables the production of fermented beverages health and therapeutic areas, including content of live cultures of microorganisms and enriched with biologically active substances.Документ Застосування молока та молочних продуктів при виробництві лікеро-горілчаних напоїв(2014) Нагурна, Ніна Анатоліївна; Осипенкова, І. І.; Голос, А. Е.За результатами маркетингових досліджень Консалтингового агентства «Маркет Едвайс», яке вивчало ринок етилових спиртів і горілок в Росії і в Україні стосовно очищення спирту, більше 80 % опитаних підприємств відмітили спосіб очищення горілки за допомогою активованого вугілля, менше 20 % вказали на знежирене молоко, 16 % — чистять активованим вугіллям імпрегнированим сріблом, єдиний випадок — очищення крохмалем.