Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Обгрунтування заходів щодо встановлення захисних пристроїв на технологічному обладнанні і конструктивних елементах виробничих об’єктів підприємств(2014) Володченкова, Наталія Валеріївна; Хіврич, Олександр ВасильовичПроведено аналіз технологічного обладнання підприємств, які спеціалізуються на роботі з продуктами, які є джерелом пилоповітряної суміші їх переробки за умовами пилоутворення. Визначено місця встановлення та типи вибухорозрядних пристроїв. The analysis process equipment businesses that specialize in working with products that are the source of dusty mix recycling in terms of dust. Designated installation types and explosion bit devices.Документ Кількісне оцінювання ризику вибухів на виробничих об'єктах харчової промисловості(2014) Костенко, Святослав Володимирович; Володченкова, Наталія ВалеріївнаПроведено аналіз методів і методик кількісного оцінювання ризику вибуху на виробничих об’єктах, призначених для обґрунтування стійкості будівель і споруд відповідних об’єктів до впливу повітряної вибухової хвилі. The analysis methods and techniques of quantitative risk assessment explosion at industrial facilities designed to support the sustainability of buildings and structures relevant facilities to the effects of air blast.Документ Вибухонебезпека газоповітряних сумішей на підприємствах зберігання, переробки та використання зерна та пилогазовий режим на них(2014) Смик, Р. О.; Володченкова, Наталія ВалеріївнаПроведено дослідження вибухонебезпеки газо-пилоповітряних сумішей та визначено залежності їх складу та концентраційних меж вибуховості, що дозволяє виявити найбільш вибухонебезпечні місця при виробництві зберігання, переробки та використання зерна і уточнити вимоги пило-газового режиму робіт у цих місцях. A study vybuhonebezpeky dusty gas mixtures and determined the dependence of their composition and concentration limits Explosion, which allows to identify the most explosive place in the production of storage, processing and use of grain and clarify the requirements of dust-gas treatment works in these areas.Документ Аналіз причин виникнення вибухів на промислових підприємствах(2013) Володченкова, Наталія Валеріївна; Левченко, Олег ГригоровичВ результаті проведених аналітичних досліджень визначено основні причини та джерела небезпек. З’ясовано, що причиною виникнення аварії (аварійної ситуації) на виробництві харчової промисловості є можливі вибухи і пожежі, а їх наслідки – це руйнування і пошкодження будівель і споруд, техніки і обладнання, вихід із ладу, ліній зв’язку, енергетичних та комунікаційних споруд, нещасні та смертельні випадки серед обслуговуючого персоналу та населення. As a result of analytical studies identified the main causes and sources of hazards. It was found that the cause of the accident (emergency) on the production of food is possible explosions and fires and their consequences - the destruction and damage to buildings, machinery and equipment, go down, communication lines, power and communication construction, accidents and fatalities among staff and the public.