Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Analysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system(2024) Riznyk, Anastasiia; Tsyrulnikova, VitaПодальший розвиток системи HoReCa в сучасних умовах полягає у впровадженні сучасного підходу до планування та програмування сфери гостинності з обов’язковим залучення бізнес-експертів. Для підтримки стратегічного напрямку розвитку HoReCa формується нова модель українського ринку гостинності, орієнтована на інноваційний розвиток, міжнародні та конкурентні переваги ринкуДокумент Aspects of distance learning during martial law(2023) Pashchenko, Bohdan; Shtefan, YevgeniiУ статті представлено елементи сучасних інформаційно-комунікаційних технологій для створення та впровадження технологій електронного навчання. Розглянуто особливості ефективного впровадження основних елементів дистанційного навчання в освітній процес з урахуванням існуючих викликів (воєнний стан, пандемія тощо). Розроблено структурну схему взаємодії суб'єктів та елементів дистанційної освіти. Проведено аналіз причин виникнення та шляхів подолання труднощів під час впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у дистанційне навчання. Він ґрунтується на практичному досвіді. Представлено результати інтеграції інноваційних технологій у навчальний процес. Ця методика сприяє підвищенню ефективності та стабільності навчального процесу в умовах воєнного стану.Документ Сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесу України під час воєнного стану(2023) Козаченко, Ольга Михайлівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаЧерез воєнний стан готельно-ресторaнний бізнес України значно скоротився: багато підприємств не працюють через недостатню гарантію безпеки, через низький рівень попиту, з технічних причин чи через зруйнування від обстрілів. В той же час, підприємства готельно-ресторанного бізнесу намагаються оптимізувати свою роботу в сучасних складних умовах. Due to the martial law, the hotel and restaurant business of Ukraine has significantly decreased: many enterprises do not work due to insufficient security guarantees, due to low demand, for technical reasons or due to destruction due to shelling. At the same time, hotel and restaurant businesses are trying to optimize their work in today's difficult conditions.Документ Робота готельних підприємств за умов воєнного стану(2023) Доктор, Вікторія Святославівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаГотельний бізнес в Україні не встиг повністю оговтатися від жорсткого удару всесвітньої пандемії, як з’явилося нове випробування – повномасштабне вторгнення в нашу країну. Воєнний стан сильно похитнув економіку країни в цілому та сферу гостинності зокрема. Втім, складність ситуації саме готельного бізнесу в теперішніх умовах важко переоцінити. Головною проблемою є специфічність надання готельних послуг, оскільки їх не можна законсервувати, виготовити і продати тоді, коли ситуація стане більш стабільною та економічно вигідною. The hotel business in Ukraine did not have time to fully recover from the severe blow of the global pandemic, when a new test appeared - a full-scale invasion of our country. Martial law strongly shook the country's economy as a whole and the field of hospitality in particular. However, it is difficult to overestimate the complexity of the hotel business situation in the current conditions. The main problem is the specificity of the provision of hotel services, since they cannot be preserved, produced and sold when the situation becomes more stable and economically profitable.