Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 15
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво функціональних харчових продуктів - сучасний напрям інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості
    (2020) Стеценко, Наталія Олександрівна; Іноземцева, Кристина Вячеславівна
    У роботі відзначено необхідність впровадження інноваційних технологій у харчовій промисловості, що дозволить забезпечити випуск на їхній основі харчових продуктів із новими споживними і функціональними властивостями. Базовою передумовою інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості є продуктові та технологічні інновації. В сегменті продуктових інновацій найбільш актуальним є розширення асортименту, який у першу чергу має відбуватися шляхом створення продуктів функціонального та профілактичного призначення, склад яких цілеспрямовано модифікований так, щоб вони стали корисними для здоров'я людини та здатними забезпечити організм фізіологічно необхідними харчовими речовинами.
  • Ескіз
    Документ
    Innovations in hospitality industry
    (2018) Hryhorieva, Tetiana; Primak, Tatiana
    Issues of introduction of innovations in hotels are solved.
  • Ескіз
    Документ
    Експерименти з їжею і науковий підхід
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Представлено наукові досягнення щодо створення та оформлення інноваційних страв у світі.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи впровадження універсального дизайну в готелях
    (2015) Хронюк, Тетяна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна
    Сучасні тенденції світової соціалізації висувають нові вимоги до сервісного обслуговування людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, як неохопленого повним спектром послуг сегмента споживачів. Насамперед, стає актуальним питання поглиблення і зміни процесу переходу від «гостинних послуг» до «гостинності для всіх» у готельному господарстві.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у сфері туризму в умовах глобалізації
    (2012) Кобилянська, Людмила Миколаївна
    Впровадження та поширення інновацій у туристичній сфері дозволяє підвищити конкурентоздатність та мінімізувати вплив негативних ендогенних і екзогенних чинників. Одним з таких напрямків є розвиток інформаційної складової сфери туризму. Implementation and diffusion of innovation in the tourism sector can increase competitiveness and minimize the negative impact of endogenous and exogenous factors. One of these areas is the development of the information component of tourism.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування можливостей кансей – інжиніринга у створенні інновацій
    (2015) Грибович, Надія Віталіївна; Бєлова, Тетяна Геннадіївна
    Розглядається сутність кансей-інжиніринга, його витоки та розвиток. Доводиться необхідність застосування концепції кансей-інжиніринга для створення нових товарів. We consider the essence of kansei -engineering, its origins and development. The necessity of the concept of kansei -engineering to create new products.
  • Ескіз
    Документ
    Е-ринки: віртуальні ринки організацій
    (2015) Ніколаєнко, Ірина Володимирівна
    Істотною інновацією у процесі здійснення закупівлі організаціями, покупцями - стало створення в інтернеті торговельних співтовариств, названі: е- ринками, які об'єднують організації-споживачів з організаціями-постачальниками.
  • Ескіз
    Документ
    The introduction of innovation methods in the restaurant business
    (2015) Mahaletska, Iryna; Vynogradova, Diana
    Competition in the restaurant industry is growing every day and this situation makes restaurateurs regularly introduce new technologies in order to increase the attractiveness of the enterprise. Innovations in the restaurant industries are developing very quickly, because if restaurateur don’t apply, then achieve success to much more difficult.
  • Ескіз
    Документ
    The portable tablets in the restaurants
    (2015) Mahaletska, Iryna; Chemen, Yuliia
    Under conditions of continuous economic changes the innovations become the main factor contributing to the dynamic development and improving the functioning effectiveness and the economic system as a whole. The international experience of successful activity of the restaurant industry enterprises shows that an alternative way of surviving in a competitive environment is built on the basis of innovation, with the active using of modem scientific and technological achievements, as well as the willingness to innovate.
  • Ескіз
    Документ
    Енергозберігаючі будівельні форми готелів
    (2015) Кравченко, Антоніна Іванівна; Коваль, Ольга Андріївна
    Проект енергоефективного будинку - результат рішення багатьох задач різного змісту: функціональних, інженерних, конструктивних, економічних, художніх та ін., які найбільше відповідають меті мінімізації витрат енергії на забезпечення комфортного мікроклімату. За формою будівель найбільш поширеними є прямокутні паралелепіпеди з основою квадрат, прямокутник.