Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання поведінки пористого каркасу фільтрувального елементу при мембранному розділенні рідких дисперсних систем(2020) Пащенко, Богдан СергійовичЗа допомогою імітаційного моделювання отримано числові значення розподілу пористості фільтрувального елементу під дією експлуатаційного навантаження. Це дозволяє більш ефективно використовувати мембранні методи розділення у харчових технологіях, шляхом врахування апаратурно-технологічних режимів їх роботи.Документ Використання методу комп'ютерного моделювання при дослідженні процесу замісу рідких опар(2014) Чепелюк, Олена Олександрівна; Шпак, Максим СергійовичНаведено результати моделювання процесу змішування компонентів під час приготування рідких опар, який здійснюється з використанням енергії потоків повітря і води під тиском. Визначено раціональні значення швидкостей подачі компонентів, досліджено дисипацію енергії в апараті. The results of modeling the process of mixing components during cooking liquid dough, which is done using the energy flows of air and water under pressure. The rational meaning feeding speed components studied energy dissipation in the device.Документ Модернізація тунельних хлібопекарських печей на основі комп'ютерного моделювання(2014) Литовченко, Ігор МиколайовичТунельні печі для випікання хліба на хлібозаводах - основний пристрій, від якого залежить якість готової продукції. Ці печі - складний технологічний об'єкт з декількома незалежними зонами обігріву. Основні критерії настройки печей: рівномірність теплових потоків по ширині пекарної камери; регулювання теплових потоків в залежності від етапу випічки; оптимальна витрата палива. Отримання інформації про роботу печі за допомогою датчиків температури, тиску, вологості, які встановлюються в різних місцях газоходів і пекарної камери, не дає повної інформації про те, що відбувається при русі теплоносія. The tunnel ovens for baking bread at a bakery - the basic unit of which depends on the quality of the finished product. These ovens - a complex technological object with several independent heating zones. The main criteria for setting furnaces: uniform heat flow across the width of baking chamber; regulation of heat flow depending on the stage of baking; optimal fuel consumption. receiving information on the furnace by means of temperature sensors, pressure, humidity, installed in different places and flues baking chamber, not a total information about what happens when you move the coolant.Документ Комп'ютерне моделювання явища резонансу(2014) Кузьмишин, Михайло Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна; Зубченко, Віктор СергійовичВ даній роботі розглядається моделювання явища резонансу за допомогою математичного пакету MathCad з використанням анімаційних можливостей пакету. In this paper discusses modelling of the phenomenon of resonance with the help of mathematical MathCad using animation capabilities of the package.