Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостями(2018) Войтенко, Марія Костянтинівна; Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаВ роботі було досліджено можливість застосування соку цукрового сорго сорту Фаворит в технології квасу бродіння. In this work, the possibility of using the juice of the sweet sorghum of the Favorit variety in the technology of fermentation kvass was investigated.Документ Вплив фізико-хімічних показників води на амінокислотний склад квасного сусла(2018) Дулька, Ольга Степанівна; Королюк, Людвіг Юрійович; Прибильський, Віталій ЛеонідовичМетою роботи э дослідження якості безалкогольного ферментованого напою, зокрема квасу, від якості вихідної води. The purpose of the research is to study the quality of non-alcoholic fermented beverages, in particular kvass, from the quality of the source water.Документ Удосконалення методу визначення карбонових кислот у хлібному квасі(2018) Сагайдак, Мирослава; Радзивіл, Катерина Анатоліївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шикітка, Ольга; Дончак, ВолодимирМетою роботи є дослідження кислотного складу хлібного квасу, отриманого зброджуванням квасного сусла комбінованою закваскою методом газорідинної хроматографії. The purpose of the work is to study the acid content of bread kvass, obtained by digestion of kvass whiskey by combined leaven by the method of gas-liquid chromatography.