Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Most popular methods of market research(2014) Borschevska, YuliaMarket research is one of the most important activities that you need to take as an entrepreneur when you are running a business.Документ Джерела збагачення пісочного печива діабетичного призначення(2015) Матюшенко, Раїса Василівна; Михайленко, Владлена МиколаївнаНинів умовах несприятливого екологічного середовища, що безумовно впливає на людський організм, а також спосіб життя та харчування виникає проблема дефіциту поживних речовин, які необхідні для нормального функціонування людського організму. Поживні речовини потрапляють до організму людини з їжею, але останнім часом в продуктах котрих ми споживаємо відсутні необхідні людському організму речовини. Now in terms of the adverse ecological environment definitely affects the human body, as well as lifestyle and food shortage problem nutrients that are essential for normal functioning of the human body. Nutrients enter the human body through food, but recently in the products which we consume no essential human body substances.Документ Розробка елементів системи управління якістю у технологічному відділі готельно-ресторанного закладу(2015) Кузьмін, Олег Володимирович; Постоянкін, Ігор СергійовичПри здійсненні своєї діяльності готельно-ресторанні заклади (ГРЗ) повинні найефективніше залучати споживачів та налагоджувати з ними більш тривалих стосунків як при впровадженні нових та більш якісних стандартів обслуговування. In carrying out its activities of hotel and restaurant establishments (ARI) must effectively engage consumers and build with them a long-term relationship as the introduction of new and better service standards.Документ Зерно-плодоовочеві суміші оздоровчого спрямування(2015) Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаЗернова сировина є однією з основних харчових основ для виробництва продуктів в Україні. Зено пшениці має найбільш широкий спектр використання, порівняно з іншими культурами. Зерновое сырье является одной из основных пищевых основ для производства продуктов в Украине.Документ Використання тваринних білків в технології ковбасних виробів(2015) Пасічний, Василь Миколайович; Полумбрик, Максим Олегович; Неводюк, Ірина Валентинівна; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Міщук, М. М.Найбільш поширеним шляхом вирішення технологічних завдань м'ясопереробної є застосування різноманітних комбінацій харчових добавок, що дозволяють цілеспрямовано регулювати функціональні характеристики м’ясних систем. Тваринні білки - це натуральні продукти, виробництво яких засновано на термічних (знежирення, зневоднення) та механічних (подрібнення) процесах. The most common way to solve technological problems m'yasopererobnoyi is the use of different combinations of food additives that allow purposefully regulate functional characteristics of meat. Animal proteins - are natural products whose production is based on thermal (degreasing, dehydration) and mechanical (grinding) process.Документ Вплив продуктів реакції амідування ацилгліцеринів діетаноламіном на адсорбційну здатність(2014) Папченко, Вікторія; Бахмач, Володимир ОлександровичДіетаноламіди жирних кислот, як поверхнево-активні речовини, проявляють адсорбційну здатність, вони утворюють на поверхні, на яку нанесені, плівку, що захищає матеріал, тобто проявляють антикорозійні властивості і тому застосовуються як інгібітори корозії. Diethanolamides fatty acids as surfactants, exhibit adsorption capacity, they form on the surface to be coated, a film that protects the material that exhibit corrosion resistance and therefore used as corrosion inhibitors.Документ Marketing product positioning(2014) Borschevska, Yulia; Kovalchuk, OlgaPositioning is a powerful tool that allows one to create an image. The image is the outward representation of being who you want to be, doing what you want to do, and having what you want to have. Positioning of yourself can lead to personal fulfillment. Product positioning strategies are numerous, and the selection of one over another is crucial to define how your company will market its products. Selecting the wrong strategy can cost time and a scarce marketing budget. The ramifications of a wrong choice will also probably adversely affect business's bottom line.Документ Автоматизація проектування рецептур функціональних харчових продуктів(2014) Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана ВасилівнаПроблема здорового харчування населення має важливе значення. Поряд із традиційним підходом до проблеми харчування і ролі харчових продуктів у формуванні здоров'я людини останні роки отримало розвиток функціональне харчування. Розробка функціональних продуктів харчування нового покоління є інноваційним напрямом у харчовій промисловості, який має надзвичайно важливе практичне значення. Problem healthy nutrition is essential. Along with the traditional approach to the problem of food and the role of food in shaping health recent years has developed a functional food. Development of functional foods is a new generation of innovative trend in the food industry, which is of practical importance.Документ Вибір розміру, форми та матеріалу інертних частинок при сушіння харчових продуктів у киплячому шарі(2014) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир ЛеонідовичВиробництво дрібнодисперсних сухих продуктів, таких як натуральні барвники, продукти харчування, корма та інше, з мінімальними витратами енергетичних ресурсів є одним із важливих завдань у харчовій промисловості. Production of fine dry products such as natural dyes, food, feed, etc., with minimal cost energy is one of the important tasks in the food industry.Документ Функціональні продукти та інгредієнти у вирішенні сучасних проблем здоров'я(2014) Сімахіна, Галина Олександрівна; Ярош, К. В.Сторінки історії є відображенням людських страждань, хвороб, передчасної смертності, що виникали через нераціональне або недостатнє харчування. Значною мірою саме харчовий раціон сформував кожну людину, сформував світ. Харчовий потік, що проходить через організм, так само складний, як світ. У ньому є всі елементи, з яких складається планета, у ньому сотні тисяч природних речовин. History is a reflection of human suffering, disease, premature deaths that occurred due to improper or insufficient diet. Much measure is diet formed every man formed the world. Food flow through the body, as hard as the hills. It has all the elements that make up the planet, it has hundreds of thousands of natural substances.