Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка інтелектуальної системи управління сушінням пивоварного солоду(2014) Мацебула, Дмитро Валерійович; Ельперін, Ігор ВолодимировичПроцеси сушіння є слабоформалізованим. Багато параметрів стану не вимірюються системою управління, а отже потребують постійної участі оператора і лабораторії. Для покращення спостережуваності ОУ, зменшення впливу людського фактора доцільно використати систему автоматичного управління з прогнозуючою моделлю. The drying process is weakly-formalized. Many parameters of the control system are not measured and therefore require constant human intervention and laboratories. To improve the observability of OC, reducing the impact of human factors appropriate to use the automatic control system of forecasting model.Документ Статистичне дослідження процесу сушіння пивоварного солоду(2014) Герасименко, Тетяна МихайлівнаПри виготовленні солоду його якість залежить від якості обраного сорту зерна та технології виробництва. Одним з методів управління складними об'єктами є статистичне управління та аналіз результатів. In the manufacture of malt quality is dependent on the quality selected corn varieties and production technology. One method of complex objects are statistical control and analysis of results.Документ Автоматизоване управління солодовим відділенням на основі інтелектуальних технологій(2014) Бевз, Олександр ОлеговичЗапропоновані підходи та методи вирішення поставленої задачі дозволяють підвищити ефективність проходження основних процесів солодоваріння та оперативність прийняття рішень. The approaches and methods for solving this problem allows improvement of effectiveness of basic processes solodovarinnya and efficiency of decision-making.