Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Investigation of steam cavitation device for illumination of canned food juices(2019) Zheplinska, Mariia; Zotkina, LarysaWe conducted research on the use of steam condensation cavitation to illuminate apple juice instead of its usual preheating. In the laboratory, exposure studies were conducted water vapor to illuminate apple juice. The results of the study showed that with increasing temperature the sediment content increases and, as a result, decreases color of juice. However., when you enter more pairs the amount of siege decreases. Ми провели дослідження щодо використання кавітації парової конденсації для освітлення яблучного соку замість його звичайного підігріву. У лабораторних дослідженнях були проведені дослідження водяної пари для освітлення яблучного соку. Результати дослідження показали, що зі збільшенням температури вміст осаду зростає і, як наслідок, зменшується колір соку. Однак при введенні більшої кількості пари кількість облоги зменшується.Документ Аналіз ринку м’ясних консервів для дитячого харчування в Україні(2018) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Верба, Наталія ІванівнаНайширший асортимент консервів для дитячого харчування на ринку України представлений торговою маркою «Hipp» (Австрія). Підприємство виготовляє продукцію для немовлят віком від 4-х місяців до 3-х років, в тому числі і пюре з органічного м’яса індички, курки, яловичини. М'ясо-овочеве пюре представлене наступними видами: телятина з овочами, овочі з індичкою, курка в овочевому асорті, картопляне пюре з кроликом, індичка з гарбузовим пюре, броколі з рисом та кроликом тощо (у скляну тарі). The widest assortment of canned food for baby food in the Ukrainian market is represented by the trademark "Hipp" (Austria). The company produces products for infants aged from 4 months to 3 years, including mashed potatoes from turkey meat, chicken, beef. Meat and vegetable puree is represented by the following species: veal with vegetables, vegetables with turkey, chicken in vegetable assortment, mashed potatoes with rabbit, turkey with pumpkin puree, broccoli with rice and rabbit, etc. (in glass containers).Документ Production of canned meat for children's food in Ukraine(2018) Hashchuk, Oleksandra; Moskaluyk, Oksana; Verba, NataliaThe largest assortment of canned food for baby food in the Ukrainian market is represented by the trademark "Hipp" (Austria). This enterprise produces products for infants aged from 4 months to 3 years, including mashed turkey meat, chicken, beef. Trademark "Tema" and "Hame" (Czech Republic) represent approximately the same number of varieties of meat and meat and vegetable mashed potatoes in glass and metal containers of 100 g. Найбільший асортимент консервів для дитячого харчування на українському ринку представлений торговою маркою "Хіпп" (Австрія). Це підприємство випускає продукцію для немовлят у віці від 4 місяців до 3 років, включаючи м'ясо індички, курку, яловичину. Торгова марка "Tema" та "Hame" (Чехія) складають приблизно однакову кількість сортів м'яса та м'яса та овочів пюре в скляних та металевих контейнерах по 100 г.Документ Удосконалення технології консервованих продуктів із застосуванням біотехнологічних процесів(2014) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Сахаренко, Оксана Олександрівна; Бандуренко, Галина МихайлівнаСеред багатьох технологій плодоовочевих консервованих продуктів окреме місце посідає група ферментованих фруктів та овочів, отриманих біотехнологічним шляхом. Ці продукти вигідно відрізняються від своїх аналогів-маринадів, які виробляють шляхом додавання оцтової кислоти. Крім того, вони мають ряд своїх переваг. Among the many technologies of fruit and vegetable canned food occupies a special place team fermented fruits and vegetables obtained through biotechnology. These products favorably with their counterparts, marinades that produced by the addition of acetic acid. In addition, they have some of their benefits.Документ Топінамбур - нетрадиційна сировина у виробництві нових видів консервованих продуктів(2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр СеменовичВстановлено можливість підготовки топінамбуру на типових збірних лініях консервних заводів. The possibility of preparing artichoke on typical modular lines canneries.Документ Сучасне обладнання у виробництві консервів для дитячого харчування(2013) Крижановський, Станіслав Йосипович; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир ПавловичУ статті розглянуто сучасний стан та перспективи виробництва консервів для дитячого харчування в Україні. Розглянуто основні типи обладнання, скляної тари і способи закупорювання, які використовуються нині на консервних заводах. Modern equipment in the production of canned food for children The paper considers the current state and prospects of canned food for children in Ukraine. The main types of equipment, glassware and how blockages that are currently in use at the cannery.