Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Особливості вибору стратегій управління фінансово-економічними результатами діяльності підприємств на основі концепції SIX SIGMA
    (2016) Арич, Михайло Іванович
    У роботі визначено особливості вибору стратегій управління фінансово-економічними результатами діяльності підприємств на основі концепції SIX SIGMA. Рекомендовано визначати та обґрунтовувати запропоновані основні та триступеневі стратегії управління фінансово-економічними результатами згідно із критерієм концепції SixSigma (показник рівня ефективності управління даної групи показників є найнижчим порівняно з іншими показниками). In work the particular choice of management strategies of financial and economic performance of the company based on the concept SIX SIGMA. Recommended identify and justify the proposed basic and trystupenevi management strategy of financial and economic results according to the criteria of the concept SixSigma (indicator of management effectiveness indicators of this group is the lowest compared with other indicators).
  • Ескіз
    Документ
    Оптимальне керування технологічним комплексом молокозаводу на основі сценарного підходу
    (2012) Власенко, Лідія Олександрівна; Савченко, Тетяна Віталіївна
    Технологічний комплекс (ТК) молокозаводу відноситься до складних систем, суттєвою особливістю якого є взаємозв'язок і взаємовплив установок одна на одну, зв'язок даного підприємства з підприємствами постачальниками сировини та підприємствами споживачами товарної продукції. Technology Complex (LC) milk refers to complex systems, which is an essential feature of the relationship and mutual settings on each other, the relationship of the enterprise with suppliers of raw materials enterprises and enterprises customers marketable products.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості обліку виробничих запасів і на підприємствах молочної промисловості
    (2015) Редзюк, Тетяна Юріївна
    Запаси є одними із найбільш вагомих об’єктів в структурі оборотних активів. Враховуючи те, що основою промисловості, зокрема молочної, є виробничі запаси, їх достовірна оцінка є одним зі способів підвищення ефективності роботи та конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості, що забезпечується бухгалтерським обліком і контролем виробничих запасів. Stocks are one of the most important objects in the structure of current assets. Given that the basis of industry, particularly dairy, have inventories, they are reliable assessment is one way to improve efficiency and competitiveness of the dairy industry, which provided accounting and control of inventory.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан молочної промисловості України
    (2015) Поліщук, Галина Євгеніївна
    Молочна промисловість займає вагоме місце серед інших галузей харчової промисловості України.Проектна потужність молокопереробних підприємств України складає близько 20 млн. т. молока, але нині використовується всього на 30-35%. В Україні близько 400 юридично зареєстрованих переробних підприємств, але реально працюють 266, тобто у середньому по 7-8 заводів у кожній області. Dairy industry occupies an important place among the food industry Ukrayiny.Proektna capacity milk processing enterprises Ukraine is about 20 million. T. Of milk, but is now used by only 30-35%. In Ukraine, about 400 legally registered processing plants, but actually working 266, ie an average of 7-8 plants in each area.
  • Ескіз
    Документ
    Формування конкурентних переваг підприємств молочної промисловості
    (2014) Слободян, Наталія Ярославівна
    Формування конкурентних переваг підприємствами є основою забезпечення їх стійкого конкурентного становища. Конкурентні переваги з'являються тоді, коли підприємство виконує необхідні дії з меншими витратами, аніж конкуренти, або виконує ці дії оригінальними способами, що створюють нецінову споживчу цінність. Formation of competitive advantage is the foundation of their sustainable competitive position. Competitive advantages arise when a company takes the necessary steps with less than competitors, or perform these steps original ways, creating non-price consumer value.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан молочної промисловості України
    (2014) Слободян, Наталія Ярославівна
    За даними Державної служби статистики України [1] станом на 1 серпня 2014 року чисельність поголів'я худоби в усіх категоріях господарств становила 4925,1 тис гол., в тому числі 2457,9 тис. голів - корови. According to the state Statistics service of Ukraine [1] As of August 1, 2014 the number of livestock farms of all categories totaled 4925.1 thousand ch., Including 2457.9 thousand. Heads - cow.
  • Ескіз
    Документ
    Інтенсифікація процесу кристалізації молочної сироватки шляхом вибору оптимальних режимів та удосконалення конструкції обладнання
    (2014) Ященко, Вікторія Сергіївна; Вересоцький, Юрій Іванович
    В результаті проведених теоретичних та експериментальних досліджень щодо удосконалення перемішуючого пристрою кристалізатора молочної сироватки встановлено: доцільність застосування мішалки з чітко визначеними розмірами та кутовою швидкістю обертання, що забезпечить вищу продуктивність. As a result of theoretical and experimental studies for improving mixing device mold whey installed: feasibility of mixers with well-defined size and angular velocity, which will provide better performance.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною
    (2014) Філенко, Альона; Хижняк, Ольга Олександрівна
    Вершкове масло є одним з найуживаніших серед молочних продуктів. За добу здорова людина має вживати мінімум 10 грам, але не більше 30 грам. До складу вершкового масла входять жирні кислоти, вуглеводи, вітаміни групи В, А, Е, D, РР, білки, кальцій, залізо, фосфор, калій, мідь, цинк, марганець, магній, натрій. Butter is one of the most common among dairy products. During the day, a healthy person should eat at least 10 grams but not more than 30 grams. The structure consists of butter fatty acids, carbohydrates, vitamins, A, E, D, PP, protein, calcium, iron, phosphorus, potassium, copper, zinc, manganese, magnesium, sodium.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво вершкового масла, збагаченого рослинною клітковиною
    (2014) Філенко, Альона; Хижняк, Ольга Олександрівна
    Збагачене масло містить в більшій кількості комплекс вітамінів і мінералів, що робить його кориснішим, тому збагачення вершкового масла клітковиною зародків пшениці і кісточок винограду зробить його ще кориснішим. Enriched oil contains more vitamins and minerals, making it useful as enrichment butter fiber wheat germ and grape seed make it even more useful.
  • Ескіз
    Документ
    Динаміка податкових платежів молочної промисловості до бюджету України
    (2014) Арич, Михайло Іванович
    Досліджено загальні тенденції динаміки податкових платежів підприємств молочної промисловості до бюджету України. Встановлено, що розмір податкових платежів, основними з яких є податок на додану вартість та податок на прибуток, постійно зростали протягом досліджуваного періоду. Крім цього, проаналізовано нормативні та ефективні ставки сплачених до бюджету податків. Investigated general trends in tax payments of the dairy industry in the budget of Ukraine. It was established that the amount of tax payments, the main ones are the value added tax and income tax, has steadily increased over the study period. In addition, the analysis of regulations and effective rates of taxes paid to the budget.