Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатів
    (2020) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Гончаренко, Таїса Юріївна
    У роботі вивчено ефективність використання бамбукової клітковини та вівсяних пластівців для регулювання харчової, біологічної цінності, функціонально-технологічних і реологічних властивостей фаршів для посічених напівфабрикатів на основі м’яса птиці. The paper examines the effectiveness of using bamboo fiber and oat flakes to regulate the nutritional, biological value, functional-technological and rheological properties of minced meat for chopped semi-finished products based on poultry meat.
  • Ескіз
    Документ
    Використання білкових збагачувачів для посічених напівфабрикатів
    (2021) Горішній, Павло Олегович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович
    На основі біомодифікованої колагеновмісної сировини розроблено білковий збагачувач до складу якого входять попередньо підготовлені та подрібнені на вовчку з діаметром отворів решітки 2-3 мм субпродукти, які оброблені активізованим бактеріальним концентратом в кількості 8-10% від загальної маси. On the basis of biomodified collagen-containing raw materials, a protein concentrate has been developed, which includes pre-prepared and ground by-products with a grid hole diameter of 2-3 mm, which are treated with an activated bacterial concentrate in the amount of 8-10% of the total mass.
  • Ескіз
    Документ
    Композиційна білково-вуглеводна система у виробництві посічених напівфабрикатів
    (2019) Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Мета дослідження полягає у розробці композиційної білково-вуглеводної системи (КБВС) для використання у рецептурі посічених напівфабрикатів з метою отримання м’ясних продуктів з заданими властивостями, в тому числі споживчими.