Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Синтез летких домішок спирту при повному використанні фільтрату барди на стадії приготування замісу(2017) Шиян, Петро Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович; Боярчук, Ярослав Андрійович; Кириленко, Роман Григорович; Дриганов, СергійПроведено аналіз спиртового зброджування крохмалевмісного сусла із заміною технологічної води фільтратом барди на стадії приготування замісу та вплив на синтез летких домішок спирту. Встановлено,що використання фільтрату барди позитивно впливає на активність дріжджових клітин, зменшуючи синтез летких органічних домішок та кислот. Визначено максимальну кратність використання фільтрату барди на стадії приготування замісу. The analysis of alcohol fermentation of starch mash with replacement of technological water by filtrate bards at the stage of preparation of dough and influence on the synthesis of volatile alcohol impurities is carried out. It is established that the use of filtrate bards positively affects the activity of yeast cells, reducing the synthesis of volatile organic impurities and acids. The maximum multiplicity of use of filtrate bards in the stage of preparation of dough is determined.Документ Использование фильтрата барды при сбраживание сусла с крахмалсодержащего сырья(2015) Шиян, Петр Леонидович; Мудрак, Татьяна Емельяновна; Боярчук, Ярослав АндреевичПроведен анализ спиртового сбраживания крахмалосодержащие сусла с заменой технологической воды фильтратом барды на стадии приготовления замеса. Установлено, что использование фильтрата барды положительно влияет на активность дрожжевых клеток, уменьшая синтез летучих органических примесей и кислот. Определена максимальная кратность использования фильтрата барды на стадии приготовления замеса. The analysis of alcohol fermentation of starch mash with the replacement of technological water by filtrate bards at the stage of preparation of dough. It is established that the use of filtrate bards positively affects the activity of yeast cells, reducing the synthesis of volatile organic impurities and acids. The maximum multiplicity of use of filtrate bards in the stage of preparation of dough is determined.Документ Використання фільтрату барди в технології підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування(2014) Боярчук, Ярослав Андрійович; Кириленко, Роман Григорович; Шиян, Петро ЛеонідовичБагаторазове використання фільтрату барди на стадії приготування замісу є доцільним. Максимальна кратність його використання при кількості 50 - 100% складає не більше 5 циклів. Для підвищення циклів використання фільтрату барди бажано використовувати кислотостійкі ферментні препарати оптимум дії рН яких знаходиться в межах 3,4 -5,0, або проводити нейтралізацію барди. Repeated use of the filtrate bards preparation for kneading stage is appropriate. Maximal frequency of its use in the amount of 50 - 100% is not more than 5 cycles. To increase the use of leachate cycles bards desirable to use acid-enzymes optimum of pH which is within 3.4 -5.0 or conduct neutralization bards.