Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Лецитин, як харчова добавка із широким спектром застосування(2024) Мартинюк, Валерія Андріївна; Бойчук, Тетяна МихайлівнаПроаналізовано літературу та встановлено, що соняшниковий лецитин широко використовують у харчовій промисловості в якості емульгатора, стабілізатора.Документ Аналіз ринку бензойної кислоти – харчової добавки з широким спектром застосування(2024) Здоренко, Владислав Вадимович; Бойчук, Тетяна МихайлівнаБензойна кислота, завдяки своїм властивостям, є перспективною добавкою не тільки в харчовій промисловості, а й у фармацевтичній та косметичній галузях. Цю добавку масово додають до рецептур не тільки в Україні, а й за кордоном, а широкий спектр дії збільшує необхідність її виробництва.Документ Розробка технології харчової добавки на основі кмину чорного(2018) Бойко, Марина; Подобій, Олена Валеріївна; Житнецький, Ігор Володимирович