Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження надмолекулярної структури розчинів желатина з додаванням казеїнату натрію
    (2012) Перцевой, Микола Федорович; Кузнецова, Тетяна Олегівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Результати дослідження свідчать про те, що існує взаємодія між молекулами глобулярного казеїнату натрію та фибрилярного желатину. В результаті чого в розчинах, які містять желатин і казеїнат натрію, буде утворюватися просторова міцна структура білкового гелю з підвищеною міцністю. Results of the study indicate that there is interaction between molecules and sodium caseinate globuljarnogo fybrylyarnoho gelatin. As a result, a solution containing gelatin and sodium caseinate, will form a strong spatial structure of the protein with high gel strength.
  • Ескіз
    Документ
    Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових мас
    (2014) Каліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Замовна, Богдана; Кохан, Олена Олександрівна
    При створенні збивної структури цукеркових мас, найбільш раціональними є поєднаннями гідроколоїдів желатин - гуміарабік, при виробництві неглазурованих помадних цукерок перспективним є комбінація гідроколоїдів геланова камедь-гуміарабік.
  • Ескіз
    Документ
    Процессы осветления и стабилизации виноматериалов
    (2013) Бабич, Ирина Михайловна; Гречко, Нина Яковлевна
    Спектр веществ, которые используют в винодельческой промышленности для осветления и стабилизации виноматериалов, весьма разнообразен. Широкое применение нашли сорбенты (бентониты, поливинилпиролидон, диоксид кремния) и оклеивающие вещества (желатин, рыбий клей, казеин, альбумин).
  • Ескіз
    Документ
    Гідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системах
    (2013) Краснова, М. В.
    В роботі проведений глибокий аналітичний огляд щодо використання природних поліцукридів у харчовому виробництві. Зосереджується увага на фізико-хімічних характеристиках природних поліцукридів та впливу їх на якість харчових продуктів. In the paper, a deep analytical overview on the use of natural polysaccharides in food production. focuses attention on the physical and chemical characteristics of the natural polysaccharides and their impact on the quality of food.