Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва пастили оздоровчого призначення(2021) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Новохат, Дарина СергіївнаВраховуючи цінний хімічний склад ягід смородини і калини та гарбузового шроту, використання їх у виробництві пастили дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити харчову цінність та надати готовому виробу оздоровчих властивостей. Given the valuable chemical composition of currant and viburnum berries and pumpkin meal, their use in the production of pastilles will enrich it with biologically active substances, increase the nutritional value and give the finished product health properties.Документ Шляхи підвищення біологічної цінності зефіру(2019) Юрченко, Дарина Юріївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаЗапропоновано новий продукт зефір «Смарагд» з додаванням гомогенізованої пасти з щавнату. Аналіз фізико-хімічних показників свідчить про кращу сбалансованость продукту з амінокислотним складом та значний вміст харчових волокон.Документ Використання пюре із буряку столового для виробництва зефіру оздоровчого призначення(2019) Москаленко, Владислав Олександрович; Ущаповський, Артем ОлеговичВикористання пюре із буряку при виробництві зефіру є дуже перспективним, оскільки буряк є універсальною сировиною. Він може як забарвлювати кінцевий продукт, так і надавати йому лікувальних властивостей. The use of beet mashed in the production of marshmallows is very promising as beet is a universal raw material. It can both color the final product and give it therapeutic properties.Документ Отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре з інжиру та агрусу(2018) Михайленко, Ліна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЗапропонована рецептура пастили оздоровчої дії з використанням пюре з інжиру та агрусу The proposed recipe of the marshmallow of the healing action using figs and gooseberries pureeДокумент Обґрунтування та розроблення способу отримання пастили оздоровчої дії з використанням пюре інжиру та агрусу(2018) Михайленко, Ліна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВраховуючи хімічний склад плодів інжиру та агрусу, запрпоновано їх використання у виробництві пастили, що дозволить збагатити її біологічно активними речовинами, підвищити антиоксидантні та радіопротекторні властивості, надати готовому виробу оздоровчих властивостей.Taking into account the chemical composition of the fruits of figs and gooseberries, their use in the production of marshmallow is envisaged, enabling it to be enriched with biologically active substances, to increase the antioxidant and radioprotective properties, to provide the finished product with the healing properties.Документ Покращення структури і хімічного складу зефіру та смузі при додаванні овочевих та фруктових порошків(2014) Кривоносова, Юлія Сергіївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаДосліджено вплив порошків з кабачків, імбиру та банану на споживні властивості смузі та зефіру. Показано поліпшення структури, підвищення харчової цінності даної групи продуктів. Дані дослідження стали підставою для інноваційних технологій харчових продуктів з подібною структурою з використанням цих та інших порошків, для покращення хімічного складу та якості. The effect of powdered squash, ginger and banana on consumer properties lane and marshmallows. Displaying improve the structure, increasing the nutritional value of the food groups. These studies were the basis for innovative technologies foods with a similar structure using these and other powders to improve composition and quality.Документ Розробка рецептури зефіру функціонального призначення з додаванням овочевих та фруктових порошків(2014) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кривоносова, Юлія СергіївнаДосліджено вплив порошків з моркви та банану на споживні властивості зефіру. Показано поліпшення структури, підвищення харчової цінності зефіру. Дані дослідження стали підставою для інноваційних технологій харчових продуктів з подібною структурою з використанням цих та інших порошків, для покращення хімічного складу та якості. The effect of powdered carrot and banana marshmallow on consumer properties. Displaying improve the structure, increasing the nutritional value of marshmallow. These studies were the basis for innovative technologies foods with a similar structure using these and other powders to improve composition and quality.