Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи удосконалення меню ресторану при готелі(2024) Кобилянська, Ольга Павлівна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті проаналізовано шляхи удосконалення меню ресторану при готелі шляхом використання сучасних прийомів приготування та подавання солодких стравДокумент Аналіз сучасного асортименту солодких страв(2019) Зарешнюк, Валентина Вадимівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведений аналіз сучасних пропозицій щодо асортименту солодких страв. Прораховано вміст основних нутрієнтів та енергетична цінність продукту.Документ Pros and cons of fast food(2016) Atanova, Yulia; Yanenko, LarisaFast food is one of those subjects, which people will always discuss– those who eat it and those who advise us against eating it. But the industry is booming, and there doesn’t seem to be any shortage of new fast food outlets opening...so it can’t be all bad, can it? Швидке харчування є одним з тих предметів, які люди завжди будуть обговорюються тих, хто їсть його, і ті, хто радять нам вживати в їжу його. Але індустрія знаходиться на підйомі, і не здається, що буде нестачі в нових торгових точках швидкого харчування відкриття ... тому він не може бути все погано, чи не так?Документ Ресторанний бізнес завтра(2015) Матюшенко, Раїса ВасилівнаВ повсякденному житті ресторанів, розробку нових страв вважають марною тратою часу. Більшість ресторанів задовольняються стандартним меню до якого звикла більша частина його постійних відвідувачів. Така тенденція існує в ресторанах більшості країн світу. In everyday life, the restaurants, the development of new dishes are considered a waste of time. Most restaurants met the standard menu which was used most of his patrons. This trend exists in most restaurants in the world.Документ A New Prototype of a Food 3D Printer(2014) Cherednik, AlexanderScientists at Cornell University's Computational Synthesis Lab are developing a commercially-available "3D food printer" that would allow users to "print" meals using "raw food 'inks'" inside syringes. Sounds Delicious!Cooking is so hard, what with "ingredients" and "recipes" and "having to leave your house to go shopping." So thank goodness for the fab@home project, an open-source collaboration on 3D printer technology that's developing a "food printer" intended for home use.