Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Переваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарства(2023) Дочинець, Інга ВікторівнаОхарактеризовано екологізацію закладів ресторанного господарства шляхом використання запасних джерел енергії, так як екологізація набуває великого значення у зв’язку з потребою збереження навколишнього середовища та попитом відвідувачів на екологічно безпечні продукти та послугиДокумент Principles of leading change management(2014) Yaremenko, Elizabeth; Trygub, InnaChange management - effective management of business change and that Executive leaders, managers and front line employees, work together to successfully implement the needed process, technology or organizational changes. Управління змінами - ефективне управління діловим зміною і таке, при якому виконавчі лідери, менеджери і працівники передній лінії, працюють спільно, щоб успішно здійснювати потрібний процес, технологію або організаційні зміни.Документ Погляд на хімічну освіту згідно вимог Болонського процесу(2006) Полумбрик, Максим Олегович; Іщенко, Віра Миколаївна; Буряк, Надія Іванівна; Тилтіна, Людмила ІванівнаРозглянуто проблеми, які мають місце, при впровадженні кредитно-модульної системи навчання. The problems of the introduction of ECTS system reviewed.Документ Актуальність проблеми мотивації праці на підприємстві(2014) Яковенко, Анастасія; Чигринець, Олена АнатоліївнаНа сучасному етапі розвитку економіки проблема мотивації праці набуває важливого значення. У міру розвитку суспільного виробництва дедалі очевиднішим стає фундаментальне значення людських ресурсів у розвитку цивілізації. Економічною наукою доведено, що за сучасних умов господарювання прогрес забезпечує людина і її мотивація. Відсутність належних стимулів до праці, неможливість досягнути поставлених цілей, нереалізовані мрії про підвищення рівня життя зумовлюють виникнення незадоволення людини своєю роботою та своїм становищем у суспільстві. Нехтування мотиваційним фактором у сфері праці призводить до зниження показників продуктивності праці, якості продукції, трудової дисципліни на кожному конкретному підприємстві. At the present stage of economic development problem of labor motivation becomes important. With the development of social production becomes more obvious fundamental importance of human resources in the development of civilization. Economic science proved that under modern conditions of economic progress provides the man and his motivation. Lack of incentives to work, inability to achieve its goals, unrealized dreams of raising living standards determine the origin of human dissatisfaction with their jobs and their status in society. Failure motivational factor at work leads to a decrease in productivity, product quality, labor discipline in each company.Документ Food industry in Ukraine: problems and prospects of development(2014) Malimon, VitaliyFood industry unites dozens of industries, the main of which are: sugar, milk, oil and fats, bakery, confectionery, meat, alcoholic beverages, ect. Like any other industry, it has certain features. In particular products produced by food enterprises relate to essential commodities and therefore they are in constant demand (half the budgets of domestic households are spent for food). The industry has close integration connections with agriculture and thus improvement of efficiency of enterprises that belong to it is impossible without solving the problems existing today in the livestock and crop production.Документ Сучасні проблеми виховання та самовиховання студентів у вищих навчальних закладах(2013) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаДокумент Tourism and problems that come with it(2014) Korneychuk, AlexanderTourism can create great pressure on local resources such as energy, food, land and water that may already be in short supply.