Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 25
  • Ескіз
    Документ
    Концепція zero-waste в сфері готельного та ресторанного бізнесу
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    Обґрунтовано всі необхідні чинники, які б забезпечували високий рівень розвитку екологізації готельного та ресторанного бізнесу, наведено комплекс заходів, якими мають забезпечуватися екологічні норми
  • Ескіз
    Документ
    Контроль якості м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів
    (2023) Полоз, Денис Сергійович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Контроль якості м'ясної сировини має значний вплив на якість кінцевого продукту. Дослідження показників дозволяє вчасно виявляти відхилення від стандартів якості та здійснювати заходи їх усунення. Correct quality control of meat raw materials has a significant impact on the quality of the final product. The study of indicators allows timely detection of deviations from quality standards and implementation of measures to eliminate the.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність використання економіко-математичних методів та моделей в управлінні підприємством
    (2021) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна
    Розглянуто актуальність використання економіко-математичних методів та моделей в дослідженні економічних процесів на підприємствах. Встановлено необхідність різних видів аналізу як внутрішніх так і зовнішніх факторів для стабільного розвитку підприємства. The relevance of the use of economic and mathematical methods and models in the study of economic processes at enterprises is considered. The need for various types of analysis of both internal and external factors for the stable development of the enterprise has been established.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення якості фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки
    (2022) Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Проведено дослідження з метою визначення якості попередньо розроблених зразків посічених напівфабрикатів, в рецептуру яких внесено суху демінералізовану молочну сироватку та вівсяне борошно. A study was conducted to determine the quality of pre-developed samples of chopped semi-finished products, the recipe of which included dry demineralized milk whey and oat flour.
  • Ескіз
    Документ
    Некоторые методы решения задач с параметрами
    (2018) Листопад, Владимир Васильевич
    Рассмотрены примеры решения задач с параметрами, которые предлагались выпускникам общеобразовательных учебных заведений Украины на внешнем независимом оценивании (ВНО) в 2013-2017 гг. В большинстве рассмотренных задач предлагается идея решения, которую нужно реализовать самостоятельно.Examples of solving problems with the parameters proposed to graduates of secondary schools of Ukraine on external independent evaluation (EIT) in 2013-2017 are considered. For the majority of the problems, we propose a guidance idea in order to stimulate an independent problem solving of graduate students.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження відношення студентів до поняття здоров'я в процесі візуальної підготовки
    (2016) Харченко, Віталій Геннадійович
    В цій статті розглядаються загальні питання фізичного виховання та спорту. This article discusses general issues of physical education and sports.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу препарату на основі полігексаметиленгуанідинових сполук на сторонню мікрофлору в процесі отримання спиртових бражок
    (2016) Жара, Людмила Степанівна; Бондар, Микола Васильович
    В ході досліджень використовували препарат на основі полігексаметиленгуанідинових сполук. В дослідженнях використовували загальноприйняті та модифіковані методи аналізу; моделювання, планування та оброблення результатів експерименту; В ходе исследований использовали препарат на основе полигексаметиленгуанидинових соединений. During the studies used the drug on the basis poliheksametylenhuanidynovyh compounds. In studies using conventional and modified methods of analysis; modeling, planning and processing of the experimental results.
  • Ескіз
    Документ
    Planning as a function of management
    (2015) Kondratiuk, Svetlana; Trygub, Inna
    Planning is a crucial component of business management, because of planning depends all further activities of the organization. So managers and executives must plan every aspect of their business, including marketing, budgeting, hiring, strategic positioning and making the business as profitable as possible. Management teams should meet frequently to discuss long-term goals and short-term plans to move toward those goals.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз, моделювання і синтез механічних систем
    (2015) Криворотько, Володимир Михайлович; Соколенко, Анатолій Іванович
    У динаміці машин традиційно виділяють маси ведучі, проміжні і ведені за участі силових рушійних чинників і чинників опору. В дослідженнях використані традиційні для динаміки припущення, за якими вважається, що маси тіл зібрані в центрах мас, напрямки векторів сил тяжіння незмінні, роботи сил тяжіння і сил інерції в одному циклі дорівнюють нулю, центри мас ланок переміщуються замкнутими траєкторіями, сили тертя не залежать від швидкості відносного ковзання тощо. The dynamics of weight machines traditionally distinguished presenters, intermediate and guided involving force driving factors and factors of resistance. In studies used traditional dynamics assumptions on which, the masses of bodies collected in the center of mass, the vector of gravitational forces unchanged, forces of gravity and inertia forces in one cycle is zero, center of mass moving parts closed trajectories, the friction force does not depend on relative sliding speed and so on.
  • Ескіз
    Документ
    Антиоксидантна здатність винограду та виноматеріалу з нього і вплив на здоров’я людини
    (2015) Бабич, Ірина Михайлівна; Полешко, Н. В.
    У час стрімкого розвитку науки й техніки, загострення екологічних проблем, мутації збудників захворювань важливим є збереження здоров’я, посилення ослаблених захисних сил організму. Офіційна медицина світу все більше схиляється до того, що у лікуванні захворювань різної складності слід звертатися не лише до хімічних препаратів, а й до корисних для нашого організму рослин. At the time of rapid development of science and technology, worsening environmental problems, mutations are important pathogens maintaining health, strengthen weakened defenses. Official medicine world more inclined to think that in the treatment of diseases of varying complexity should apply not only to chemicals but also beneficial to our body plant.