Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи удосконалення меню ресторану при готелі(2024) Кобилянська, Ольга Павлівна; Пушка, Ольга СергіївнаУ статті проаналізовано шляхи удосконалення меню ресторану при готелі шляхом використання сучасних прийомів приготування та подавання солодких стравДокумент Організація харчування студентів(2020) Рибас, Є. І.; Лисенко, М. І.; Корецька, Ірина ЛьвівнаДоцільно збільшувати кількість закладів ресторанного господарства у ВНЗ України, проводити організаційні заходи щодо зменшення черг за рахунок встановлення додаткових ліній роздачі та збільшення обслуговуючого персоналу.Документ Аналіз сучасного асортименту солодких страв(2019) Зарешнюк, Валентина Вадимівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведений аналіз сучасних пропозицій щодо асортименту солодких страв. Прораховано вміст основних нутрієнтів та енергетична цінність продукту.