Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Plant-based meat alternatives for culinary products of restaurant consumption
    (2023) Shcherbakova, Sofiia; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Tsirulnikova, Vita
    The article deals with f meat alternatives out of plant proteins of high nutrition and biological value for culinary products of restaurant establishments. У статті розглядаються альтернативи м’яса з рослинних білків високої харчової та біологічної цінності для кулінарної продукції закладів ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості концептуальних закладів ресторанного господарства України
    (2022) Ковтун, Марія Вікторівна; Дулька, Ольга Степанівна
    Проведені дослідження щодо особливостей функціонування концептуальних закладів ресторанного господарства. Conducted research on the peculiarities of the functioning of conceptual establishments in the restaurant industry.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз та реінжиніринг бізнес-процесів планування закупівель для закладів ресторанного господарства
    (2013) Гребенюк, І. П.; Бондар, Наталія Петрівна; Загоровська, Лариса Григорівна
    Проведений аналіз діяльності закладів ресторанного господарства з метою пошуку шляхів удосконалення системи планування закупівель. The analysis of the restaurant business establishments with the aim of finding the ways to improve purchase planning has been made.