Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Вибір локальних сортів винограду Закарпатського регіону для виробництва ігристих вин
    (2024) Хоменко, Єлєна Михайлівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    В роботі були описані ігристі вина «CarpathianSekt». Унікальна назва, яку Шато Чизай відроджує для ігристих вин із Закарпаття. Вина створені за європейським методом Шарма-Мартінотті.
  • Ескіз
    Документ
    Про розвиток виноградарства та виноробства на Закарпатті
    (2024) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина Михайлівна
    Метою досліджень було наукове обгрунтування і удосконалення технології ігристих вин із сортів винограду, що вирощують в Закарпатській області.
  • Ескіз
    Документ
    Локальний сорт винограду Закарпаття
    (2023) Сидоренко, Валентин Олегович; Бутузов, Фiлiпп Андрiйович; Бабич, Ірина Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості ігристих вин за фізико-хімічними показниками
    (2016) Несміянова, Марія Валеріївна; Шаповалова, Наталія Петрівна
    Українські ігристі вина займають значне місце на європейському ринку алкогольних напоїв. Якість ігристих вин в значній ступені характеризується їх фізико-хімічними показниками, які в свою чергу визначаються використаною сировиною, технологією виготовлення, умовами зберігання. Ukrainian sparkling wines occupy a significant place in the European market of alcoholic beverages. Quality sparkling wine characterized by a large degree of physical and chemical indicators, which in turn are determined by the used raw materials, manufacturing techniques, storage conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Стабілізація рожевих сухих виноматеріалів для ігристих вин із застосуванням інноваційних допоміжних матеріалів
    (2016) Дзюба, Анна Віталіївна; Білько, Марина Володимирівна
    Дослідження впливу матеріалів для стабілізації нового покоління та обробки холодом на органолептичні і фізико-хімічні показники якості рожевих сухих виноматеріалів для ігристих рожевих вин; Investigation of materials for the stabilization of the new generation and processing of cold on the organoleptic and physico-chemical quality dry pink wine for sparkling pink wine.