Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Study of the influence of alkalized cocoa powder on the structural and mechanical properties of instant mousses(2020) Rubanka, Kateryna; Gorodyska, OlenaРобота присвячена дослідженню впливу алкалізованого какао-порошку на процес приготування мусів. Проведена порівняльна оцінка впливу різних видів какао-порошків на піноутворюючу здатність мусів, їх мікроструктуру, структурно- механічні показники та органолептичні властивості. Встановлено оптимальне дозування алкалізованого какао-порошку до рецептури мусів швидкого приготування.Документ Структурно-механічні властивості зерна різної вологості(2016) Гапонюк, Ігор Іванович; Буляндра, Олексій Федорович; Харченко, Віталій ГеннадійовичУ виробничій діяльності маємо зерно різної вологості. Для транспортно- технологічних завдань важливо враховувати особливості структурно-механічних властивостей зерна різної вологості. Очевидним є і те, що зерно різної вологості має різний об'єм, що також слід враховувати при його зберіганні. Особливо це стосується питань розміщення на зберігання зерна, гравітаційного переміщення і його сепарування. In the production of grain have different humidity. For transport and technological problems important to consider features of structural and mechanical properties of different grain moisture. Obviously the fact that the grain of different moisture has a different volume, which also should be considered when storing it. This is especially true of placing on grain storage, movement and gravity of his separation.Документ Використання структуроутворювачів у десертах пінної структури(2014) Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаРозглянуто основні структуроутворюючі компоненти в десертах пінної структури. Зазначено вплив рецептурних компонентів на органолептичні показники якості готового продукту. The main structured components in creating foam desserts have been viewed. The influence of components on the organoleptic indexes of quality of the finished product has been viewed.Документ Полисахаридные добавки в технологіях майонезов(2012) Бахмач, Владимир Александрович; Бабенко, Валерий Иванович; Салай, И. В.; Манк, Валерий ВениаминовичВ работе рассмотрены вопросы использования полисахаридных добавок на основе камедей ксантина и гуара, с целью регулирования структурно-механических свойств майонезной продукции. Изучены реологические свойства водных растворов, модельных систем, а также майонезов с использованием добавок полисахаридов. Предложен метод внесения добавок в технологии. Изучены показатели качества разработанных образцов. In this work the use of supplements based on the polysaccharide based ongumsxanthan and guar, in order to regulate the structural and mechanical properties of the mayonnaise production. Studied rheological properties of aqueous solution, modal systems and mayonnaises with the addition of polysaccharides. A method of making additions to the technology. Studied quality indicators developed by the samples.