Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Інновація в термічному обробленні напівфабрикатів(2014) Пешук, Людмила Василівна; Іванова, Тетяна Миколаївна; Гагач, Іван ІгоревичЕкономічна криза вносить суттєві корективи в усі сфери українського виробництва, включаючи і м'ясну промисловість. Нестабільний попит і скорочення обсягів випуску м'ясопродуктів на 6% у першому півріччі 2014 р. порівняно з аналогічним періодом минулого року змушує виробників шукати способи зниження витрат і збереження необхідного рівня рентабельності. До розумних рішень можна віднести раціональне використання сировини, випуск широкого асортименту виробів невеликими партіями і, звичайно виробництво популярних продуктових груп. А до них, в першу чергу, відносяться напівфабрикати і готові страви. The economic crisis is making significant changes in all spheres of Ukrainian production, including meat industry. Unstable demand and reduce meat output by 6% in the first half of 2014 compared to same period last year, forcing manufacturers to look for ways to reduce costs and preserving the required level of profitability. By intelligent decisions can be include the rational use of raw materials, production of a wide range of products small parties and of course the production of popular product groups. And for them, primarily include semi-finished and ready meals.Документ Кулинарный метод обработки мясных продуктов с помощью «Sousvide» технологии(2013) Удовицкий, В. В.; Арпуль (Олексейчук), Оксана ВладимировнаВ статье рассмотрены су вайд технологию как одно из перспективных направлений развития современного ресторанного хозяйства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.Документ Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів(2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Удовицький, В. В.У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.Документ Аппарат численного моделирования процессов в установках термической переработки радиоактивных отходов(2000) Верюжский, Ю. В.; Шимановский, А. В.; Барбышев, Б. Н.; Гелетуха, Георгий Георгиевич; Гринько, А. М.; Андрощук, Л. В.; Иващенко, Б. П.; Штефан, Евгений ВасильевичПредставлена общая концепция математического моделирования процессов и элементов конструкции в технологиях газификации и пиролиза радиоактивных отходов. С использованием метода конечных элементов рассмотрен пример сжигания древесных отходов в пиролитическом реакторе диаметром 0,15 м. The presented general concept of mathematical modeling and elements designs in the technologies of gasification and pyrolysis of radioactive waste. Using the finite element method we consider an example of burning wood waste in the pyrolytic reactor diameter 0.15 m