Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Роль дріжджів у виробництві пива
    (2020) Кошова, Валентина Миколаївна; Козловська, Наталія Ярославівна; Пархоменко, Анастасія Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу цитратів на мікробіологічні і біохімічні процеси в тісті
    (2015) Шевченко, Анастасія Олександрівна; Дробот, Віра Іванівна; Прохорова, Надія Дмитрівна
    Робота присвячена дослідженню впливу цитратів цинку, магнію, селену та германію на зимазну та мальтозну активність дріжджів при виготовленні хліба з фруктозою. Встановлено дію цитратів металів на ферментний комплекс дріжджів. The work is devoted to the investigation of the influence of zinc, magnesium, selenium and germanium citrates on zymazna and maltase activity of yeast while producing bread with fructose. The effect of citrates on enzyme complex of yeast is found.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення хліба магнієм та цинком
    (2014) Семенчук, Софія Вікторівна; Сімоновець, Ірина Миколаївна; Дробот, Віра Іванівна; Голінко, Ігор Михайлович
    Збагачення хлібобулочних виробів цитратами цинку та магнію, одержаними з використанням нанотехнології не тільки сприятиме покращенню фізіологічних процесів в організмі, а також буде позитивно впливати на перебіг мікробіологічних процесів в тісті.