Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Асортиментні зрушення як необхідний чинник розвитку організації(2024) Протасенко, Катерина СергіївнаДокумент Шляхи підвищення інвестиційної привабливості підприємства(2023) Двуреченська, Анна ІгорівнаДокумент Формування та використання фінансових ресурсів підприємства(2023) Чуланова, Вікторія ДмитрівнаДокумент Організація виробництва незбираномолочних продуктів у цеху потужністю переробки 36 т молока за зміну(2022) Чернікова, Валерія ОлександрівнаДокумент Оцінювання складових маркетингової діяльності підприємства(2021) Зубенко, Тетяна ВіталіївнаДокумент Удосконалення системи управління безпечності виробництва сметани жирністю 15% для оператора ринку ТОВ «РОССА»(2021) Волохата, Руслана РусланівнаДокумент Обгрунтування доцільності виробництва нової продукції на досліджуваному підприємстві(2021) Махова, Тетяна Віталівна