Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту холодних закусок для ресторану першого типу(2024) Козак, Аліна ОлександрівнаДокумент Оцінка результативності діяльності закладу ресторанного господарства за критерієм вартості(2024) Дехтеренко, Артем ЮрійовичДокумент Розроблення інформаційної системи підтримки обслуговування клієнтів ресторану «Хачапурі та Вино»(2023) Федоров, Андрій ОлександровичДокумент Проєкт рекламної кампанії для ТОВ "Пузатa Xата"(2023) Каграманова, Крістіна ТагірівнаДокумент Розроблення інформаційної системи для ресторану «Schwane»(2023) Карплюк, Софія СергіївнаДокумент Удосконалення технології приготування холодних страв та закусок для ресторану першого класу(2023) Мазуренко, Назарій ІвановичДокумент Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для ресторану(2023) Кугай, Катерина ДмитрівнаДокумент Розроблення технології соусів до страв із риби для ресторану першого класу(2023) Янцев, Андрій ВіталійовичДокумент Розширення асортименту вегетаріанських страв для спеціалізованого кафе(2023) Гавлюк, Валентина ПетрівнаДокумент Проєкт рекламної кампанії для ТОВ «Дилетант»(2022) Ротар, Олена Вікторівна