Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «Провансаль 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Скоробогатова, Анастасія ВікторівнаДокумент Удосконалення плану HACCP виробництва томатів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»(2023) Зварич, Євгеній СергійовичДокумент Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС»(2023) Шевченко, Владислав ОлександровичДокумент Документ Розроблення плану НАССР виробництва макаронів для оператора ринку ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2023) Романюк, Костянтин ОлеговичДокумент Документ Документ Удосконалення плану HACCP виробництва напою безалкогольного сильногазованого «Лимонад» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2023) Холоділіна, Олександра Станіславівна