Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Формування асортименту продукції підприємства(2024) Ал, Джабех Ахмад Фірас Мох`д СарханДокумент Обґрунтування рішення щодо зміни асортименту продукції підприємства(2024) Биканов, Владислав АндрійовичДокумент Оцінювання конкурентоспроможності продукції підприємства(2024) Парахнюк, Анастасія АндріївнаДокумент Проєкт пекарні по виготовленню булочних виробів в м. Вараш(2024) Дуброва, Аліна ПетрівнаДокумент Документ Проєкт хлібозаводу у місті Дубно Рівенської області з впровадженням широкого асортименту виробів(2024) Очеретний, Ярослав ВолодимировичДокумент Економічне обґрунтування виробничої програми підприємства(2023) Модленко, Анастасія ГригорівнаДокумент Розширення асортименту м'ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «М'ясокомбінат Ятрань», з впровадженням виробництва напівфабрикатів(2023) Горобець, Артем ОлександровичДокумент Управління асортиментною політикою підприємства(2023) Солодюк, Каріна ІванівнаДокумент Проект птахокомбінату потужністю 27,5 т м'яса птиці за зміну, з впровадженням цеху переробки нехарчової сировини(2022) Шкiрдов, Дмитро Максимович