Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
126 результатів
Результати пошуку
Документ Розширення асортименту холодних закусок для ресторану першого типу(2024) Козак, Аліна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології основних страв у лікувальному та дієтичному харчуванні для спеціалізованого ЗРГ(2024) Гончаренко, Максим ВікторовичДокумент Удосконалення технології перших страв з метою розширення асортименту для ресторану першого класу(2024) Медвєдєв, Єгор СергійовичДокумент Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини(2024) Скрипка, Денис ОлексійовичДокумент Дезодорація арахісово-соняшникової купажованої олії у цеху потужністю 142 т за добу(2024) Нестеренко, Антон АнатолійовичДокумент Культивація Acinetobacter sp. для одержання етаполану(2024) Гіренко, Микита ДаниловичДокумент Удосконалення технології отримання аспартаму(2023) Яснець, Юлія РоманівнаДокумент Удосконалення технології одержання магній гідроксиду(2023) Крещук, Анатолій МиколайовичДокумент Удосконалення організації допоміжного виробництва підприємства(2023) Федоров, Ростислав МиколайовичДокумент Розробка машини для розформування транспортних пакетів зі склотарою продуктивністю 24000 пляшок/годину(2023) Диміцький, Ярослав Володимирович