Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління безпечністю булочки «Шкільної» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»(2020) Харченко, Оксана ВолодимирівнаДокумент Документ Удосконалення елементів GMP системи управління безпечністю тістечок «Картопля» для оператора ринку ТОВ «Київський БКК»(2020) Ткаченко, Таісія ПавлівнаДокумент Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості квасу білого живого бродіння для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2020) Сидоренко, Таміла РусланівнаДокумент Документ Документ Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного газованого напою «Тархун» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2020) Захарченко, Ілля ІлхамовичДокумент Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності лікеру вишневого для оператора ринку ПрАТ «Львівський лікеро-горілчаний завод»(2020) Дунайська, Олександра Сергіївна