Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка системи автоматизації процесу гомогенізації молока(2024) Бондар, Олександр ЄвгенійовичДокумент Модернізація гомогенізатора А1-ОГМ-5 для покращення якості продукту(2022) Столярчук, Богдан ВікторовичДокумент Документ Модернізація сепаратора-гомогенізатора ОКВ безперервної дії для гомогенізації жирових кульок та очищення від домішок(2021) Клименко, Василь МиколайовичДокумент Виробництво салатних соусів у цеху потужністю 8 т за добу(2020) Щербина, Ольга ПавлівнаДокумент Організація цеху з виробництва майонезів та майонезних соусів потужністю 12 т за добу(2020) Бідаш, Дар’я ЮріївнаДокумент Модернізація пастеризаційного комплексу А1-ОКЛ-5 з вдосконаленням пристрою гомогенізації(2020) Розумний, Олег Володимирович