Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення змішувально-бродильно-формувального агрегату для круглих булочних виробів із тунельною піччю площею поду 7,2м2(2023) Іскакова, Вікторія ОлексіївнаДокумент Документ Модернізація екструдера для виробництва сухих сніданків продуктивністю 1000 кг/год(2022) Савченко, Ілля АнатолійовичДокумент Проект заводу харчових концентратів по випуску продуктів екструзійної технології у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області(2022) Собко, Олексій АнатолійовичДокумент Модернізація бродильно-формувального агрегату для виробництва бубликів з підігрівом вузла формування продуктивністю 40 кг/год(2022) Мушак, Назарій АндрійовичДокумент Рοзрοбка змішувальнο-брοдильнο-фοрмувальнοгο агрегату(2020) Карпенко, Євген Васильович