Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення інформаційної системи підтримки діяльності відділу продажів фармацевтичного підприємства ПрАТ "ІНДАР"(2023) Данилюк, Назарій ОлеговичДокумент Технологія майонезів у цеху потужністю 10 т за добу(2023) Войтенко, Яна ВолодимирівнаДокумент Документ Проект МЖК м'ясокомбінату потужністю 24,7 т м'яса за зміну, з впровадженням цеху переробки кишкової сировини(2022) Рак, Ірина МиколаївнаДокумент Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів в м. Тульчин Вінницької області(2020) Лавренюк, Аліна МиколаївнаДокумент Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Івано-Франківськ(2020) Кравець, Анна СергіївнаДокумент Проект виробництва консервів з м’яса птиці у консервному цеху філії “Броварська”(2020) Дьяченко, Євгенія Валентинівна