Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
23 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація апарату для перемішування пшеничних висівок при стерилізації живильного середовища робочим об'ємом 2 м3(2024) Магеровський, Назарій ДмитровичДокумент Пpоект будiвництвa цеxу з виробництва консервів для дитячого харчування на ПАТ «Луцьк Фудз» Волинська область(2024) Вовк, Олександра ВолодимирівнаДокумент Пpоект будiвництвa цеxу фpуктовиx консеpвiв на ПАТ «Білоцеpківський консеpвний завод» м. Біла Церква(2024) Бродніков, Владислав ВадимовичДокумент Організація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедри(2023) Пирожок, Максим АндрійовичДокумент Впровадження виробництва шинкових консервів у цеху потужністю 19,6 туб консервів за зміну(2023) Стиценко, Віталій ГригоровичДокумент Організація виробництва консервів та проект консервного цеху в м. Тернопіль(2023) Староселець, Даниїла-Маркіяна ЄвгенівнаДокумент Впровадження виробництва тушкованих консервів у цеху потужністю 16,9 туб консервів за зміну у м. Калуш(2023) Дишкант, Андрій ВолодимировичДокумент Проект будівництва фруктових цеху «Смородина чорна дроблена з цукром», «Компот із абрикосів мілкоплідних цілих плодів» і «Сік кизилови з м’якотью і цукром»(2023) Кострубіцький, Богуслав СергійовичДокумент Культивування Paenibacillus polymyxa для виробництва бактеріального добрива(2022) Сосновський, Максим ОлександровичДокумент Організація виробництва та проєкт консервного цеху потужністю 19,8 туб консервів за зміну у ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат»(2022) Жученко, Данило Геннадійович
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »