Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
34 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка системи автоматизації процесу варіння сусла в сусловарильному апараті(2024) Ковальов, Павло ІгоровичДокумент Модернізація апарату для приготування пивного сусла з одночасним переробленням засипу в 600 кг солоду(2024) Махобродзь, Олександр ЄвгеновичДокумент Документ Розробка системи автоматизації процесу варіння сусла на пивзаводі(2023) Володько, Станіслав ЮрійовичДокумент Модернізація заторного апарату типу ВКЗ ємністю 50м3 із удосконаленням перемішуючого пристрою(2023) Постоєв, Валентин ОлександровичДокумент Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних столових вин із застосуванням делестажу потужністю 1,5 тис т за сезон(2023) Нікішина, Валерія ІгорівнаДокумент Проект сусловарильного відділення пивзаводу потужністю 10 млн дал пива на рік з впровадженням ресурсоощадної технології затирання зерно продуктів(2023) Данілов, Олександр ВікторовичДокумент Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 11 млн дал пива на рік з впровадженням способів мінімізації вмісту діацетилу в пиві(2023) Гаврилюк, Андрій ВолодимировичДокумент Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 2,0 млн дал пива на рік з впровадженням енерго- та ресурсозберігаючих технологій(2023) Шевченко, Аліна ОлександрівнаДокумент