Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка машини для нагрівання ПЕТ-преформ перед видуванням пляшок продуктивністю 6000 пл/год(2024) Мельник, Андрій ОлексійовичДокумент Проект будівництва цеху фруктових консервів на ПрАТ «Луцьк Фудз»(2024) Якимець, Карина ЮріївнаДокумент Модернізація машини для фасування та укупорювання газованих напоїв у ПЕТ-пляшки місткістю 0,5-2,0 л з метою розширення асортименту продукції(2024) Павленко, Євгеній АндрійовичДокумент Проект будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування(2023) Мороз, Анастасія ОлександрівнаДокумент Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів(2023) Гнатюк, Максим ВалерійовичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для для печива дозою 150 г(2023) Буртняк, Олександр ІгоровичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для спецій дозою 50 грам(2023) Березовський, Ілля ІгоровичДокумент Організація виробництва у консервному цеху потужністю 21,9 туб за зміну та впровадження виробництва консервів за рецептурами кафедри(2023) Пирожок, Максим АндрійовичДокумент Впровадження виробництва тушкованих консервів у цеху потужністю 16,9 туб консервів за зміну у м. Калуш(2023) Дишкант, Андрій ВолодимировичДокумент Розробка конструкції та технології виготовлення споживчої упаковки для спецій(2022) Гаврильченко, Дарина Русланівна