Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Проект будівництва цеху фруктових консервів на ПрАТ «Луцьк Фудз»(2024) Якимець, Карина ЮріївнаДокумент Документ Проект будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування(2023) Мороз, Анастасія ОлександрівнаДокумент Розширення асортименту вегетаріанських страв для спеціалізованого кафе(2023) Гавлюк, Валентина ПетрівнаДокумент Модернізація лінії РЗ-ФВТ-1 виготовлення харчового жиру продуктивністю 900 кг/год(2022) Самохвал, Богдан ОлександровичДокумент Проект цеху по виробництву морозива на молочній основі потужністю 5,5 т готової продукції за зміну(2020) Олабоді, Алла Фолашаде КомфортДокумент Проект цеху по виробництву сухих дитячих каш на підприємстві потужністю переробки молока 180 т за добу(2020) Бондарчук, Олександр ЮрійовичДокумент Розробка системи електропостачання механічного цеху заводу побутової техніки та системи захисту високовольтного синхронного двигуна(2020) Постовітюк, Роман ВадимовичДокумент Документ