Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з додаванням гречаного борошна та пюре айви(2024) Глазьєва, Тетяна АнатоліївнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу(2023) Вінярська, Владислава ВалеріївнаДокумент Удосконалення способу виробництва житньо-пшеничних хлібців з використанням овочевих пюре та альгінату натрію(2021) Каплунець, Інна МиколаївнаДокумент Розробка нового виду сиркового виробу з рослинною білковою складовою(2021) Висоцький, Олександр Олександрович