Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури хлібобулочного виробу з використанням казеїну та впровадження її, на хлібзаводі в м. Мелітополь Запорізької області(2024) Солтисюк, Олександра ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології напівфабрикатів з використанням борошна зі смикавця їстивного (горіха Чуфа)(2024) Кравчук, Валентина ВадимівнаДокумент Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу(2023) Вінярська, Владислава ВалеріївнаДокумент Дослідження технологічних властивостей продуктів переробки насіння гороху(2023) Барська, Вікторія ДмитрівнаДокумент Розширення асортименту паштетів з використанням насіння промислових конопель(2023) Шаповалов, Владислав ЮрійовичДокумент Документ Дослідження структурно-механічних властивостей тіста вірменського лавашу в лінії АЛ-130 з метою підвищення його якості(2023) Бруква, Олексій Юрійович