Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вибір та обґрунтування препаратів на основі рослинних протеїнів в технології білих столових вин(2024) Волоконський, Андрій ВасильовичДокумент Розробка нових видів вершкових десертів з впровадженням наукової роз-робки на підприємстві потужністю переробки 25 т молока за зміну(2024) Долганова, Вікторія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології десертів з функціональними властивостями для ЗРГ(2023) Скринник, Ілона МиколаївнаДокумент Розроблення технології кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для спеціалізованої мережі закладів ресторанного господарства(2022) Бакун, Анастасія Олексіївна