Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Обґрунтування і вибір раціональної технології охмелення пивного сусла(2023) Максян, Альона ГригорівнаДокумент Обґрунтування і вибір режимів охмелення із забезпеченням підвищеного вмісту ароматичних речовин хмелю в пиві(2022) Козловська, Наталія ЯрославівнаДокумент Дослідження процесу приготування пивного сусла в апаратах з різним конструкційним виконанням системи нагріву(2021) Терезюк, Віталій МиколайовичДокумент Дослідження роботи та модернізація сусловарильного апарату з разовим засипом 10300 кг/год(2021) Сорока, Вадим СергійовичДокумент Обґрунтування та вибір хмелепродуктів і сортів хмелю для ефективного холодного охмелення пива(2021) Мялковська, Олена Володимирівна