Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення системи управління безпечністю виробництва хлібного квасу для ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за стандартом IFS FOOD(2024) Чечуга, Анна ВікторівнаДокумент Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст»(2021) Ляпкало, Вікторія СергіївнаДокумент Розроблення рекомендацій щодо удосконалення плану НАССР виробництва лимонаду на ПрАТ “Фірма Полтавпиво”(2021) Колесникова, Олександра МихайлівнаДокумент Розроблення плану НАССР для виробництва пива світлого з обліпихою(2021) Плахотнюк, Марина ОлександрівнаДокумент Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія»(2021) Волоконська, Оксана Василівна