Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик яблуко» на ПрАТ «Оболонь» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019(2024) Шинкарюк, Крістіна ВалеріївнаДокумент Дослідження технології концентрованої основи для безалкогольних напоїв на основі рослинної сировини(2024) Остапенко, Яна МиколаївнаДокумент Розроблення технології напою Комбуча з використанням хмелю(2023) Рябцев, Юрій СергійовичДокумент Біотехнологія ферментованих напоїв на основі нетрадиційної сировини(2023) Вавілова, Анастасія ІгорівнаДокумент