Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології панкейків з нетрадиційної сировини для дієтичного харчування(2024) Шевчук, Юлія ВіталіївнаДокумент Розробка технології борошняної страви – млинчиків для дієтичного харчування(2024) Землянчук, Андрій МиколайовичДокумент Удосконалення схеми технологічної експертизи підготовки до-поміжної сировини цеху з виробництва вершкового масла на ПП «Біло-церківська агропромислова група(2023) Протопопова, Світлана КостянтинівнаДокумент Документ Використання функціональних добавок у технології ліверних ковбас(2021) Луговський, Віктор МиколайовичДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хлібного квасу з додаванням солодових екстрактів за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007(2021) Кліменок, Дарія ВолодимирівнаДокумент Удосконалення систем управління безпечністю виробництва йогурту з морквяно-гарбузовим наповнювачем за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007(2021) Хніпель, Марія ОлександрівнаДокумент Розроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимону(2021) Михайленко, Олександра Олегівна