Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології вітамінізованих олієвмісних емульсійних продуктів(2024) Калитенко, Андрій СергійовичДокумент Розроблення рецептур та виробництво рафінованих дезодорованих купажованих олій з підвищеною окислювальною стабільністю(2022) Дембовський Євгеній ПетровичДокумент Виробництво рафінованої високоолеїнової соняшникової олії та майонезних соусів з нетрадиційним підкислювачем(2022) Бідаш, Дар’я ЮріївнаДокумент Виробництво рафінованої дезодорованої соєвої олії у цеху потужністю 290 т за добу(2021) Гуріна, Ілона ЄвгенівнаДокумент Рафінація високоолеїнової соняшникової олії з використанням обладнання фірми Alfa Laval(2021) Крохмальов, Данііл ІгоровичДокумент Розроблення рецептур та виробництво вітамінізованих соняшникової олії та майонезів у цеху потужністю 146 т продукції за добу(2021) Згоранець, Вікторія Миколаївна