Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури хлібобулочного виробу з використанням казеїну та впровадження її, на хлібзаводі в м. Мелітополь Запорізької області(2024) Солтисюк, Олександра ОлександрівнаДокумент Біотехнологія протипаразитарних засобів мікробного походження(2024) Степаненко, Іванна ЮріївнаДокумент Біосинтезовані нанокомпозити та наночастинки срібла у харчовій промисловості(2024) Загороднюк, Тетяна ЄвгеніївнаДокумент Дріжджові кілер-токсини як альтернативний протигрибковий засіб(2024) Красько, Мар’яна ОлегівнаДокумент Дослідження та удосконалення технології спиртової бражки із застосуванням електрохімічно активованої води(2024) Черемис, Анна РусланівнаДокумент Дослідження умов приготування і зберігання пивних дріжджів на їх біосинтетичну активність(2024) Кравчук, Анастасія ВасилівнаДокумент Використання нових сортів винограду для приготування коньячних спиртів(2023) Величко, Володимир ОмеляновичДокумент Біотехнологічні особливості одержання дріжджових кілер-токсинів та перспективи їхнього застосування(2022) Цапко, Софія ОлександрівнаДокумент Біосинтез наночасток срібла з використанням дріжджів(2022) Лазюка, Юлія Володимирівна