Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження та удосконалення технології світлого і темного сортів пива з цикорієм(2024) Тарнак, Олександр ВолодимировичДокумент Дослідження технологій ферментованих злаків(2024) Цюкало, Віталій ВасильовичДокумент Розроблення технології пудингу вареного із використанням солодового екстракту «Полісол»(2023) Скуратівська, Дарина ВолодимирівнаДокумент Досліджування процесу висушування солоду в апараті безперервної дії типу ЛСГА з метою його вдосконалення(2022) Василенко, Владислав МиколайовичДокумент Дослідження процесу подрібнення пивоварного солоду в установці мокрого подрібнення з метою її удосконалення(2022) Масовець, Сергій ВолодимировичДокумент Удосконалення сушарки безперервної дії для сушіння солоду на основі визначення раціональних режимів сушіння(2022) Ротаєнко, Богдан ОлександровичДокумент Дослідження процесу та удосконалення конструкції апарату для пророщування солоду барабанного типу(2021) Ткач, Володимир ІвановичДокумент Дослідження та моделювання процесу аерації кондиційованим повітрям свіжепророслого солоду в солодорастильному апараті ящикового типу(2021) Яковенко, Владислав ОлександровичДокумент Моделювання процесу освітлення пивного сусла шляхом сепарування за допомоги відцентрового сепаратора(2021) Бучко, Володимир Сергійович